Ioana Cuzino

Aceasta tanara calatorea cu metroul cand un barbat s-a apropiat de ea si i-a spus: „Am 28 de ani si sunt din Bucuresti. Pana acum n-am avut nicio iubita…” Nu se astepta nimeni la ce a urmat

Cand Horia s-a angajat la firma la care lucra ea i s-a parut un tip retras si aproape mut. Extrem de trista ca isi pierduse cainele, tanara nu i-a acordat prea mare atentie, desi interactionasera de cateva ori.

Intr-o zi, in timp ce se afla in metrou, l-a zarit. S-a apropiat de ea si au inceput sa vorbeasca.

„- Anul asta cred ca trebuie sa ne lasam acasa bicicletele. Nu-mi place deloc sa circul la inghesuiala, sa vad atatea chipuri obosite si plictisite in fiecare zi, dar n-am incotro. Masina n-as avea curaj sa-mi iau. Cu bicicleta ma simt in siguranta. soferii se tem sa nu ma loveasca si ma feresc chiar ei. N-ai vrea sa mergem la un film?

Eram absolut uluita. Era prima oara cand il auzeam vorbind si am constatat ca are o voce frumoasa, calda, prietenoasa si, in plus, ma invita la film. Asa ca, de data asta, am amutit eu.

– Daca nu-ti face placere sa iesi cu mine sau ai pe altcineva, poti sa fii sincera si sa-mi spui, n-am sa te mai deranjez a doua oara.

Si a dat sa plece in celalalt capat al vagonului.

– Stai, stai! Nu aveam de gand sa te refuz. Eram doar… Nu te-am mai auzit niciodata vorbind. (…)

– Uite, iti fac un rezumat. Ce vrei sa stii despre mine? E simplu… Pe urma, poti verifica informatiile la HR si ai sa vezi ca nu te mint. Am 28 de ani, sunt bucurestean din tata in fiu, am fost stralucit la invatatura, dar n-am prieteni deloc. Nu-mi place sa ma amestec cu turma, nu-mi plac petrecerile si nici glumele proaste. Inca din liceu, colegii mei erau manati de un singur interes: sa faca multe victime printre fete. Mi s-a parut umilitor si pentru ei, si pentru ele. N-am avut nicio iubita, ai mei mi-au cumparat un apartament, in speranta ca poate se va lipi vreo fata de mine, dar locuiesc de 4 ani singur, iar unicul personaj care s-a lipit de mine e catelusa mea, Mara, care sunt sigur ca, daca ar putea, mi-ar vorbi. Cand le-am vorbit alor mei despre Mara, am uitat intentionat sa mentionez ca e vorba de o catelusa. Au fost fericiti la culme si ne-au invitat pe la ei, ca sa o cunoasca. Daca i-ai fi vazut ce dezamagiti au fost…”.

Asa a inceput o frumoasa poveste de iubire, cei doi s-au mutat impreuna si incearca sa faca pasi marunti spre o relatie adevarata, scrie dailynews.ro.