Ioana Cuzino

Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a făcut dezvăluiri șocante. Dacă până acum, familia Alexandrei Măceșanu avea o certitudine că tânăra ar fi în viață… se pare că în momentul de față nu mai există o asemenea certitudine.

Alexandra Măceșanu a fost luată ”la ocazie” de criminalul Gheorghe Dincă, iar destinul a devenit unul tragic. ”Monstrul din Caracal” a sechestrat-o, a violat-o și a ucis-o pe adolescentă, apoi i-a incinerat trupul – conform propriilor declarații – într-un cuptor improvizat.
Ancheta este, însă, departe de a se fi încheiat. Acum, se suspectează faptul că osemintele Alexandrei ar fi ascunse chiar în mormântul părinților monstrului din Caracal. Alexandru Cumpănașu a mărturisit că nu mai are certitudinea că nepoata lui ar fi în viață.

„Informaţie certă că este în viaţă, astăzi, nu mai am. Acum o lună de zile aveam informaţia că este în viaţă. A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului. Scandalul a fost pe teritoriul României, atât. Până nu a intervenit televiziunea din Italia, Alexandra nu a fost căutată decât de mine şi de investigatorii mei privaţi”, a spus Alexandru Cumpănaşu la DCNEWS.

Alexandru Cumpănașu a dezvăluit motivul pentru care candidează la prezidențiale.

Loading...

”Nu am avut intenția să candidez. Unii văzuseră un potențial acolo, eu nu-l văzusem! Eu vedeam doar aflarea adevărului în cazul Alexandrei. Faptul că m-am dus la procurorul general, că a demisionat ministrul de interne, că a demisionat șeful Poliției Române, faptul că au plecat procurorii ăia de la Caracal care și-au bătut joc efectiv de un copil cu ce a schimbat acest sistem odios în care trăim astăzi? Da, am fost parte a acestui sistem și astăzi îl voi distruge din temelii. Și voi construi altul, unul care să respecte cetățeanul.
Din punctul meu de vedere, Alexandra a fost motorul care a determinat intrarea mea în această candidatură. Nu aș fi intrat dacă nu era acest copil, trăiam în zona mea de confort în continuare, mă simțeam bine, eram liniștit”, a mărturisit Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Loading...