Ioana Cuzino

Ce spune Cătălin Botezatu, despre Florin Pastramă: „A avut curajul să facă pasul acesta”

Despre nunta lui Brigitte și a lui Florin Pastramă au existat păreri și păreri, fie ele din partea publicului sau a altor vedete.

Printre cei care au vorbit despre unul dintre cele mai fierbinți subiecte s-a numărat și Cătălin Botezatu, care s-a axat, în declarații, pe mire.

Cătălin Botezatu îl cunoaște pe Florin Pastramă, iar despre el are numai cuvinte de laudă. Creatorul a apreciat faptul că s-a ținut de tradiții la nunta religioasă și a făcut și o mică glumă.

„Pe Florin îl cunosc, este un tip foarte OK, mi-a plăcut că la căsătoria lui religioasă, a păstrat tradițiile, cu rasul bărbii și a tunsului, alături de cavalerii de onoare.

El este un tip autentic, încă se obișnuiește cu această lume, cea în care ești numai în lumina reflectoarelor, și chiar cred că a venit în această căsnicie cu foarte multă iubire. Este un băiat minunat și chiar a avut curaj să facă pasul acesta…

Glumesc, nu spun cu o tentă anume, ci este important să poți să te implici într-un angajament pe viață având lângă tine o femeie celebră!”, a spus Cătălin Botezatu, la o emisiune.