Ioana Cuzino

Cum arăta Brigitte Sfăt înainte de operațiile estetice! Era fotomodel și nici nu o recunoști dacă vezi pozele cu ea

Brigitte Sfăt a cunoscut celebritatea după ce s-a căsătorit cu marele tenismen Ilie Năstase. Înainte de a ajunge soția lui, ea a fost fotomodel.

În urmă cu mult timp Brigitte a câștigat numeroase titluri la concursuri de frumusețe din Timișoara și România. Mai mult, ea a câștigat titlul de „Top Model of the Year România” și s-a calificat la faza internațională, unde a ajuns printre cele 10 finaliste. În 1995 ea a câștigat titlul de Miss Personalitate în cadrul Miss România.

Cum arăta Brigitte Sfăt în urmă cu aproape 25 de ani
Brigitte era una dintre cele mai frumoase femei din România înainte de a apela la toate operațiile estetice. Ea și-a schimbat complet aspectul feței, dar și al trupului. A suferit peste 20 de intervenții estetice, multe dintre ele având ca scop corectarea altor operații anterioare.

Brigitte Sfăt a povestit cum a fost bătută de fostul soț
Bruneta a povestit că a primit o bătaie atât de cruntă de la fostul ei partenerul de viață încât a fugit în hainele de casă și plină de urme de lovituri. S-a ascuns acasă la o prietenă de frică de a nu fi găsită.

„Soţul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Şi ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieşit din casă în pantaloni scurţi, am fugit aşa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit şi m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul şi am plecat.
Cel mai nasol este să lupţi cu ura oamenilor şi răzbunarea oamenilor, persoane care îşi pun în cap să te distrugă. Soţul meu şi prietenii lui mă batjocoreau, eu eram pur şi simplu singură. Penru că el era un tip cunoscut în Timişoara şi prietenilor mei le era frică să mă ajute că le era frică de el. Familia mea mă ajuta dar familia mea era destul de timorată de el. Mama mea era destul de în vârstă şi nu voiam să se îngrijoreze”, declarat Brigitte, în 2017, în cadrul unei emisiuni de televiziune.