Ioana Cuzino

Descoperirea i-a uimit pe enoriasi. Ce au gasit cand au ridicat covorul din biserica in care Cristian Pomohaci ar fi facut vrajitorii

Dupa ce numele lui a fost implicat intr-un scandal monstruos, fiind acuzat ca ar fi abuzat sexual mai multi minori, iata ca Pomohaci primeste o noua serie de acuzatii din partea enoriasilor. O femeie care se ocupa de curatenia in biserica in care slujea Cristian Pomohaci sustine ca preotul ar fi facut… vraji!

„Am facut de mai multe ori curatenie in biserica si sub covor am gasit pene de gaina cu un aspect ciudat care nu aveau ce sa caute intr-o anumita incapere, mai ales in biserica. Am fost foarte socati cand am vazut si nu intelegeam de ce. Pur si simplu ne-am gandit ca cineva ar putea sa faca vraji, sa faca lucruri necurate, sa se ocupe de lucruri ceva se intampla acolo fortele raului. Tin sa precizez ca am facut curatenie si i-am aratat dansului pana respectiva si zicea ca a lasat-o cineva intentionat ca vrea sa ne faca rau, dar mi s-a parut absurd”, a declarat martora, care si-a pastrat secreta identitatea secreta, la „Xtra Night Show”.

„Niciodata noi fetele nu eram recompensate pentru munca depusa, nici la camp, nici financiar. Doar baietii erau platiti primeau bani, primeau telefoane si lantisoare de aur pe care le purtau la gat si se mandreau cu ce au primit de la parinte. Eu am vazut baietii minori, cum eram pe prispa casei vechi, ma uitam si vedeam cum intrau la dansul in camera. Doar baietii si ii auzeam ca susoteau. Baietii intrau seara si ieseau dimineata la munca agricola. Dormea cu ei in camera pe motiv ca lui ii este frica sa doarma singur noaptea”, a mai adaugat femeia.

Loading...