Ioana Cuzino

Doi soti din Piatra Neamt si-au cumparat, cu 1.450 de lei, un sejur de 5 nopti la un hotel de 5 stele din Eforie Nord. Cand au ajuns, au avut un soc. Cum arata hotelul, de fapt

Proprietarul hotelului ”a uitat” sa anunte agentiile de turism ca renovarile nu s-au terminat, iar turistii au avut parte de o surpriza total nefericita cand au vazut cum arata in realitate cazarea din Eforie Nord.

Cazul a fost prezentat in cadrule rubiricii ”Inspectorul Pro, din cadrul Stirilor Pro TV, cei care au descoperit ca proprietarul, a “uitat” sa anunte agentiile de turism ca hotelul nu va fi gata la timp, iar acestea, la randul lor, nu s-au interesat ce se intampla cu aceasta unitate de cazare.

”Va dati seama cum am ramas dupa o noapte pe drum, obosit? Prima data am zis ca nu e asta, ma duc incolo, incoace… asta este si intreb pe cineva pe aici: Asta este in renovare?”, a declarat turistul tepuit.

Naucit de ce i se intampla, turistul s-a invartit in jurul hotelului minute in sir … Dupa care a cerut explicatii, de la agentia de turism din Neamt, care i-a facut rezervarea. Intr-un final, a fost redirectionat catre alt hotel din Eforie Nord, cu acelasi proprietar.

Hotelul Diana, de 3 stele, caci despre el este vorba, se afla in Eforie Nord, aproape de plaja. Apartine celui mai mare jucator de pe litoral, THR Marea Neagra, care opereaza 16 hoteluri, cu peste 6 mii de locuri de cazare. Principalul actionar este SIF Transilvania.

Prezentarea l-a incantat foarte mult si pe acest turist, care a cumparat un sejur de 5 nopti, cu 1.450 de lei, de la o agentie de turism din Piatra Neamt. Numai ca, dupa ce a strabatut 400 de km, de acasa pana la Eforie Nord, s-a trezit in fata unui hotel inchis, aflat in plina renovare.