Ioana Cuzino

Ea este femeia pentru care soţia lui Laurenţiu Reghecampf a făcut o criză de gelozie şi l-a lovit pe Dan Alexa

Scene şocante după meciul dintre Astra şi FC Botoşani, sâmbătă seară (13 iulie). Soţia lui Laurenţiu Reghecampf şi-a vărsat nervii pe Dan Alexa, antrenorul gazdelor, pe care l-a lovit puternic peste faţă la scurt timp după ce partida s-a încheiat.

Ea este femeia pentru care soţia lui Reghecampf a făcut o criză de gelozie şi l-a lovit pe Dan Alexa

Soţia lui Reghecampf, care este impresarul antrenorului Dan Alexa, ar fi făcut o criză de gelozie, pentru că acesta era aşteptat în parcare de o tânără sexy, Andrada, care a fost şi ea prezentă la meci.

Înainte de incident, aceasta a vizionat meciul alături de patronul Astrei, Ioan Niculae, iar la final s-a dezlănţuit la adresa antrenorului, deşi în jurul lor se mai aflau persoane.

Loading...

După o discuţie aprinsă, în holul de lângă vestiare, la stadionul din Giurgiu, după meciul Astra – FC Botoşani, soţia lui Reghecampf l-a lovit cu pumnul peste obrazul stâng pe Dan Alexa.

De vina ar fi fost o brunetă focoasă, care a fost şi ea prezentă la meci, lucru care a înfuriat-o pe pe soţia lui ”Reghe”. Dan Alexa ar avea o relaţie cu această tânără, însă aceasta nu ar fi de acord. Vedeta nu a ţinut cont că toată scena s-a văzut prin sticla uşilor, care i-a lăsat mască pe toţi.

La final, Dan Alexa a plecat cu femeia care ar fi făcut-o geloasă pe soţia lui Reghecampf. Toţi 3 au fost văzuţi spre zona de ieşire din vestiar, iar Anamaria l-a pupat pe Alexa şi a salutat-o pe Andrada fără să se uite la ea. Încercând să se scoată din toată situaţia jenantă, Dan Alexa a spus:

‘N-a fost nimic, vorbeam de transferuri, hai să fim serioşi! Am citit şi eu. Aveţi să mă întrebaţi ceva de fotbal’, le-a spus acesta jurnaliştilor de la faţa locului.

În ultimii ani, s-a tot speculat de o relaţie amoroasă între Dan şi soţia lui Reghecampf, dar de fiecare dată, impresara a negat totul, venind şi cu argumente.

‘Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că Dan a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greşit pentru că trebuia să ies şi să stopez aberaţiile astea.

Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieşit tot felul de bârfe, cu Alexa, cu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorţa unul apăream eu şi ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar aşa. Să se îndrăgostească toţi de mine ca să-şi lase familia’, a fost explicaţia impresarei.

Loading...