Ioana Cuzino

Este o adevărată copie a eroinei Rapunzel – doar priviți cât de lung este părul ei!

O rusoaică are părul lung de peste 180 centimetri și este supranumită în mediul online Rapunzel. În vârstă de 27 de ani, Daria Gubanova susține că nu și-a tuns părul de 14 ani, scrie The Sun.

Daria este model și părul ei uimitor, care i-a ajuns până aproape de glezne, a transformat-o într-o adevărată vedetă pe rețelele de socializare, având peste 200.000 de urmăritori pe Instagram. Tânăra, care locuiește în orașul Barnaul, în regiunea sud-centrală a regiunii Altai Krai, susține că nu-și va tăia părul impresionant până când îi va ajunge la degetele de la picioare. Ea spune că acum părul ei are aproape 180 de centimetri lungime.

Daria a început să-și lase părul lung în urmă cu 14 ani, când un prieten a pus pariu cu ea că nu poate lăsa să-i crească atât de mult încât să ajungă să-l împletească. Hotărâtă să câștige această provocare, a încetat să mai viziteze coaforul și și-a lăsat părul să crească în voie.

Acum, ea este complimentată pentru minunata podoabă capilară și este comparată mereu cu Rapunzel, personajul din basmul fraților Grimm, care a scăpat din turnul în care era închisă datorită părului ei extrem de lung.

Loading...

Loading...