Ioana Cuzino

Faza care nu va fi uitata prea curand in Romania. Sicriul cu trupul neinsufletit a zburat din dric si a aterizat pe asfalt! Soferului i-a stat inima-n loc cand s-a dat jos din masina. Momentul, filmat de un martor. Ce s-a intamplat apoi

Au vazut, dar totusi nu le-a venit sa creada. Clipe bizare au avut loc in Arad, intr-o seara. Un sofer care conducea o masina mortuara in care se afla sicriul cu trupul neinsufletit al unei persoane a pierdut, pur si simplu, cosciugul, in timpul mersului!

Totul a avut loc in Arad, aproape de ora 20.00, in apropierea Cimitirului Pomenirea din Arad. Chiar si-asa, intreaga scena, totusi, a avut si un martor, un tanar care a postat pe internet un videoclip cu scena. In intersectia cu pricina ajunsese si un echipaj de la Politia Locala Arad.

„Informatiile noastre insa ne spun ca nu s-a intamplat nimic grav, masinile s-au oprit la timp, sicriul a crapat nitel, dar nu din cauza celui dinauntru, ci din cauza socului cu asfaltul. Ceea ce ramane e poate ideea ultimului drum care nu este intotdeauna asa cum ne vine sa credem: in pace si liniste eterna”, a scris martorul prezent la tot.

Loading...