Ioana Cuzino

Fosta soţie a lui Dan Alexa a şters-o de pe FACEBOOK pe Anamaria Prodan.

Izabela, soţia antrenorului Dan Alexa, este extrem de dezamăgită de divorţul ei şi dă semne că traversează unul dintre cele mai negre episoade din viaţa ei. Femeia este atât de înverşunată pe fostul fotbalist încât l-a şters din lista prietenilor de pe Facebook. Însă nu numai pe el, ci şi pe… Anamaria Prodan, deşi în urmă cu un an părea că cele două femei se înţeleg foarte bine. Atunci, Izabela chiar şi-a serbat ziua de naştere împreună cu aceasta şi mai mulţi prieteni.

Frumoasa soţie a lui Alexa suferă însă foarte mult şi mărturie stau ”mesajele” transmise indirect fostului soţ şi impresarei, în care vorbeşte despre cât de mult a iubit pe cineva care nu avea capacitatea de a-i răspunde la fel, despre faptul că a uitat de ea dăruind iubire, dar şi despre puterea omului de a-şi ascunde suferinţa în spatele zâmbetului.

Totodată, tânăra mămică mărturiseşte că dacă s-ar întoarce în timp şi-ar dori să aibă puterea de a vedea lucrurile care se petreceau chiar sub ochii ei, dar refuza să le vadă. Copiii sunt cei care-i mai alină suferinţa în aceste zile, iar Izabela le împărtăşeşte prietenilor şi momente de linişte petrecute în compania acestora.

Potrivit surselor Cancan.ro, Izabela şi Dan Alexa au introdus divorţul în luna octombrie, iar în noiembrie au semnat actele în faţa notarului. Concretizarea destrămării căsniciei îi provoacă Izabelei o durere imensă, pe care aceasta şi-o exteriorizează prin mesaje motivaţionale postate de Facebook, dar şi prin postări în care vorbeşte despre adulter.
Iată întreg filmul despărţirii Izabelei de Dan Alexa:
În luna martie 2016, Anamaria Prodan (impresara lui Dan Alexa, implicată în acest scandal după declaraţiile lui Ionel Ganea) a mers la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naştere a Izabelei. Doamna Reghecampf avea numai cuvinte drăgăstoase pentru soţia lui Dan Alexa: ”La mulţi ani, draga mea! Să-mi trăieşti un milion de ani! Vă iubesc enorm”.

Loading...
Loading...