Ioana Cuzino

ÎN URMĂ CU 20 DE ANI ERA SUPER-VEDETA PROTV. LA 51 DE ANI, CELEBRUL FOST PREZENTATOR S-A ROTUNJIT ȘI A ALBIT!

A cunoscut celebritatea în urmă cu mai bine de 20 de ani, pe când prezenta vestitul show TV “Știi și câștigi”. Mihai Călin era una dintre cele mai constante prezențe masculine de pe micul ecran și era considerat super-vedeta PRO TV. Cu toate că, la un moment dat, timpul părea că a stat în loc pentru celebrul actor, trecerea vremii se pare că și-a spus, până la urmă, cuvântul.

Celebrul actor și-a păstrat farmecul
Îmbrăcat lejer, dar cu bun gust, așa cum ne-a obișnuit, Mihai Călin părea în formă. Chiar dacă, în urmă cu un an, actorul a trecut pragul jumătății de secol, super-vedeta de acum 20 de ani a PRO TV-ului debordează de energie. Timpul și-a pus însă, inevitabil, amprenta. Mihai Călin s-a rotunjit și a albit, dar asta nu înseamnă că și-ar fi pierdut farmecul care i-a adus admirația unei țări întregi.

A debutat pe micul ecran în 1995
Dacă e să dăm timpul înapoi, vă amintiţi, cu siguranţă, debutul lui Mihai Călin în televiziune, de acum 23 de ani. A prezentat la PRO TV emisiunile ”Ştii şi câştigi!” şi “Roata norocului”. Charisma şi lecţiile de actorie i-au fost de mare ajutor şi pe micul ecran, reușind, într-un timp foarte scurt, să cucerească telespectatorii.

După ce a lucrat la PRO TV, Mihai Călin a apărut și în telenovela ”Fructul oprit”, alături de alte nume mari: Maia Morgenstern, Adrian Titieni şi Carmen Tănase.

Loading...

Loading...