Ioana Cuzino

Înregistrări cu Vlăduța Lupău și Armin Nicoară

Mai exact, reporterii WOWbiz.ro au vorbit în exclusivitate cu Armin Nicoară despre relația lui cu Vlăduța Lupău și despre cele petrecute între ei.

Mai exact, de ceva vreme, în lumea mondenă de la noi se vorbește pe la colțuri despre posibilitatea apariției unor imagini mai mult decât sugestive cu privire la relația dintre Armin Nicoară și Vlăduța Lupău. ”Nici nu știu ce să zic. Adică, nu știu să existe vreun sex-tape, nu cred că are cineva cum să aibă așa ceva cu noi. Ar fi… prea de tot. Nimeni nu știe exact ce s-a petrecut între noi, cu excepția noastră. Iar eu nu am făcut asemenea imagini, poze sau filmări, așa că nu au cum să apară”, ne-a spus, în exclusivitate, Armin Nicoară.

ai mult decât atât, Armin Nicoară susține că, indiferent ce imagini ar apărea, el nu va vorbi despre ce s-a întâmplat când era singur cu Vlăduța Lupău. ”Nu am fost amantul ei”, precizează Armin Nicoară, deși recunoaște că au petrecut timp împreună și între patru ochi.

Armin Nicoară a spus adevărul despre relația cu Vlăduța Lupău, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

Loading...

”Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva.Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost… Trebuie să fiu nebun la cap”, ne-a spus, în exclusivitate, Armin Nicoară. Mai mult decât atât, ne-a explicat Armin Nicoară el nu înțelege de ce Vlăduța Luăpău este supărată pe el, mai ales că a fost discret din cale afară. ”Totul a început din cauza ei. Nici nu știu… Am plecat la schi și, în acea dimineață, am văzut articolul în care ea vorbea urât de mine, că ea m-a ridicat pe mine, că nu ar putea avea o relație cu un om cât mâna ei… Dar nu știu de ce a început ea să povestească, cui i-a povestit, dar eu nu mă bag. (…) Noi am plăcut la public foarte mult, ne-am înțeles foarte bine… Adică, noi nu ne feream de oameni. De exemplu, dacă era o melodie așa, mai de dragoste, normal că ne comportam pe scenă… Dar nu vreau să dau mai multe amănunte”, ne-a mărturisit Armin Nicoară despre scandlaul cu Vlăduța Lupău.

Loading...