Ioana Cuzino

Legătura incredibilă dintre procuroarea care a târât-o pe jos pe Sorina și judecătoarea care a decis adopția micuței

Imaginile cu procuroarea Maria Pițurcă, zmucind-o și trăgând-o după ea pe micuța de 8 ani ce nu se lăsa scoasă din casa în care crescuse, au făcut înconjurul țării, mulți revoltându-se în fața filmulețului în care femeia se comportă violent cu Sorina care urlă.

Reprezentanții autorităților nu au luat apărarea femeii, condamnând-o la rândul lor. În schimb, în ultimele zile au ieșit la iveală mai multe informații despre procuroarea Maria Pițurcă. Conform publicației Flux24.ro, președinta completului de judecată care pe 23 aprilie a decis ca fetița să fie dată spre adopție, este soția șefului procuroarei Maria Pițurcă.

Astfel, preşedinta de complet care a luat decizia adopției este Lucia Mariana Lăloianu, chiar soţia procurorului general al Parchetului Curţii de Apel Craiova, Constantin Lăloianu, reînvestit în această funcţie de Secţia pentru Procurori a CSM începând cu data de 1 ianuarie 2019. Constantin Lăloianu, scrie publicația respectivă, nu este numai soţul preşedintei de complet ci şi şeful direct al procuroarei, Maria Piţurcă, cea care a luat, săptămâna trecuta, mandat de percheziția și a luat-o pe sus pe fetița de 8 ani.

Unde se află acum Sorina, după ce a fost luată cu forța din casa în care crescuse
Sorina a fost scoasă cu forța din casa familiei asistentei maternale, care o crescute de la 3 ani, și dată unei alte familii care a adoptat-o. Acum, micuța se află în casa părinților adoptivi, în Craiova, deși aceștia sunt stabiliți de mulți ani în SUA, acolo unde ar urma să fie dusă și Sorina.

Loading...
Loading...