Ioana Cuzino

Nuami Dinescu ne-a dezvăluit trucul care a ajutat-o în lupta împotriva kilogramelor în plus: “O să vă zic un secret, eu beau…”

Actrița Nuami Dinescu, cunoscută publicului ca “Tanța”, asta după ce o lungă perioadă de timp a făcut parte dintr-o emisiune de televiziune, a slăbit spectaculos și și-a schimbat complet stilul de viață. A înțeles că alimentația echilibrată și sportul sunt esențiale pentru a avea o sănătate de fier, iar pe lângă toate acestea, actrița ne-a dezvăluit trucul care a ajutat-o în lupta împotriva kilogramelor în plus.

Organismul are nevoie de apă pentru a funcționa perfect și din acest motiv specialiștii recomandă de fiecare dată consumarea a 2 litri în fiecare zi. Pare simplu, dar în realitate, acest lucru se poate dovedi o adevărată provocare, mai ales pentru persoanele care nu sunt obișnuite să consume atât de multe lichide.

Nuami Dinescu ne-a dezvăluit trucul care a ajutat-o în lupta împotriva kilogramelor în plus

Nuami Dinescu a găsit un truc prin care să poată consuma întreaga cantitate de apă necesară organismului. Mai exact, de fiecare dată când trebuie să bea apă, actrița face un amestec între apa rece și cea fierbinte și astfel reușește să bea cantitatea recomandată de specialiști. În plus, apa caldă pe care o bea nu doar că îi hidratează organismul, ci inhibă pofta de mâncare, iar astfel de produce slăbirea.

Loading...

“Ce trebuie să faci este să bei apă. Când se face frig și nu mai e căldura de afară e mai delicat, dar o să vă zic un secret, eu beau apă caldă. Când trebuie să beau apă, nu beau niciodată apă rece, nu beau niciodată apă de la frigider și mai ales în perioada asta, îmi pun apă de la dozator. Îmi pun jumătate de pahar de apă rece și restul apă fierbinte și beau apă caldă. Mă și încălzește și uneori îmi ține de foame. Nu știu dacă m-a ajutat să topesc kilogramele, dar m-a ajutat să beau toată cantitatea de apă care e necesară organismului.”, a spus Nuami Dinescu.

Loading...