Ioana Cuzino

Oana Roman si-a luat vila de 160.000 de euro! Fabulos cum arata noua locuinta. Cate camere are

Oana Roman si-a vandut apartamentul din Lacul Tei si a cumparat o vila in Pipera. Vedeta isi dorea foarte mult sa aiba un spatiu de locuit mai mare, dar si sa o aiba alaturi pe mama sa, Mioara Roman.

Noua casa a Oanei Roman a costat aproximativ 160.000 de euro, potrivit click.ro. Vedeta a devenit proprietara vilei in urma cu cateva zile si urmeaza sa se mute in ea peste doua luni, in noiembrie.

Pentru apartamentul din Lacul Tei, unde locuia, Oana Roman a obtinut un pret de 200.000 de euro.

”Sunt foarte bucuroasa, chiar este o realizare pentru mine. Mi-am dorit o casa cu mai mult spatiu ca sa stea si mama cu noi. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am gasit o casa superba care are in jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase si o curte de 1.000 de mp. Avem o livada frumoasa cu piersici, caisi, meri, dar si o vie, chiar suntem norocosi. Ne vom muta acolo in noiembrie pentru ca vom face lucrari de amenajare care vor dura doua luni. Mama va avea spatiul ei. Abia astept sa petrecem Craciunul in casa noua”, a declarat Oana Roman pentru sursa citata.

Loading...

Oana Roman a fost in centrul atentiei inca de pe vremea cand era doar o adolescenta. Este fiica fostului premier al Romaniei, Petre Roman, si a Mioarei Roman. Vedeta este casatorita cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fiica, Maria Isabela.

Loading...