Ioana Cuzino

Prima reacție a artistei Carmen de la Sălciua după ce au apărut poze cu ea

Carmen de la Sălciua părea să fi presimțit că, din cauza scandalului de divorț dintre ea și Culiță Sterp, vor apărea fotografii indecente, poze în care să apară goală, în toată splendoarea…

Și, culmea, de câteva zile, în mediul online au început să circule poze care o înfățișează pe Carmen de la Sălciua în momente intime, goală pușcă, în timp ce se fotografia în oglindă, motiv pentru care, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, artista a acceptat să își spună punctul de vedere.

După ce Culiță Sterp a recunoscut că i-a spart conturile de socializare și că i-a văzut toate conversațiile pe care le-ar fi avut de-a lungul timpului, Carmen de la Sălciua a avut o presimțire cât se poate de serioasă. Mai exact, pe atunci, ea ne-a declarat că se teme că vor apărea imagini cu ea în momente intime. ”Acum, văd eu, el încearcă să mă facă în toate felurile, scoate mesaje pe care le-am dat cu alt bărbat, după ce nu am mai fost împreună cu el, doar din răzbunare. Bine că nu pune și poze cu mine din momente intime, că, cine știe, poate are și din-alea…”, spunea Carmen de la Sălciua, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Iar acum, deja, imagini cu Carmen de la Sălciua goală au început să circule. ”Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău! Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.