Ioana Cuzino

Și-a împins prietena de la 20 de metri înălțime dintr-un motiv incredibil! Ce a decis judecătorul a șocat pe toată lumea

Decizie incredibilă a unui judecător, după ce o tânără a fost la un pas de moarte din cauza prietenei sale. După ce și-a împins prietena de pe un pod, iar aceasta a avut plămânii perforați și șase coaste rupte, judecătorul desemnat pentru acest caz a dat o pedeapsă de-a dreptul uluitoare.

Taylor Smith, în vârstă de 19 ani din Vancouver, Washington, a șocat o lume întreagă, atunci când un filmuleț în care ea își împinge prietena de pe un pod a apărut pe internet.

În urma acestui moment, Jordan Holgerson a avut parte de îngrijiri speciale, după ce avut plămânii perforați, precum și șase coaste rupte. Pentru această faptă, Taylor va sta doar doi ani în închisoare. De asemenea, aceasta va trebui să lucreze în folosul comunității timp de 38 de zile, fără să fie plătită.

Aceasta a pledat „vinovat”, iar cazul său a fost urmărit cu interes, mai ales că oamenii au fost șocați de gravitatea faptei.

Cum s-a apărat tânăra, în fața oamenilor
Fără nicio urmă de remușcare, Taylor a decis în luna august 2018 în urma unei provocări să o arunce de pe pod pe prietena sa, de la o înălțime de 18 metri. Fata a căzut în apă și doar printr-o minune a supraviețuit.

Adolescenta a fost filmată cum stătea foarte aproape de marginea podului, dar se temea să facă saltul, așa că Taylor a aruncat-o, fără să țină cont că ar putea muri,

Provocarea fusese impusă de către amica ei, care aproape a lăsat-o fără suflare. Din fericire, însă, fata de 16 ani a supraviețuit căzăturii brutale.

În filmuleț, ea poate fi auzită cum refuză, de două ori, să se arunce de la acea înălțime.

Tânăra care a împins-o pe Jordan Holgerson și-a motivat gestul într-un mod aberant. Aceasta i-a spus fetei, în fața unui grup mare de oameni, cu care ele se aflau în acel moment critic, că e mult prea fricoasă și trebuie să se arunce în apele râului de sub ea.