Ioana Cuzino

SOŢIA LUI PEPE, ”PIESĂ” LA NUNTA VĂRULUI

Raluca Pascu, soția celebrului artist Pepe, a întors privirile, la nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte, la care a participat. Frumoasă și grațioasă, Raluca a purtat și o rochie neagră, splendidă.

Dar înainte de nuntă, Raluca l-a surprins pe soțul ei. Și-a tras o perucă blondă, astfel că Pepe a făcut ochii cât cepele când a văzut-o cu părul scurt și cu breton!

Vedeta a renunţat însă repede la peruca blondă, la nunta vărului ei, Florin Pastramă, aceasta etalându-şi podoaba capilară brunetă. Raluca a purtat o rochie superbă, neagră, elegantă şi a fost una dintre cele mai apreciate apariţii ale evenimentului.

Care e relația Ralucăi cu vărul ei, Florin Pastramă

Duminică, 7 iulie, Brigitte și Florin Pastramă și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, într-o ceremonie penticostală. Nașii celor doi au fost Lizeta Haralambie și Mario Tănase.

Petrecerea de nuntă a avut loc într-un restaurant de fițe din Capitală, iar meniul a fost unul sofisticat. Aproximativ 350 de invitați s-au delectat cu preparate delicioase.

Curiozitatea tututor este legată de relația dintre Florin Pastramă și Raluca, soția lui Pepe, despre care se spunea că nu își vorbesc, iar familiile lor ar fi într-un război de mai mult timp.

Ei bine, se pare că securea “războiului” a fost îngropată sau pur şi simplu nu a existat, iar Raluca le-a fost alături mirilor la petrecerea dată în cinstea căsătoriei lor. Potrivit Wowbiz.ro, bruneta apreciază umorul verişorului ei, care o face întotdeauna să râdă cu gura până la urechi.

Bruneta a postat imagini de la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă, urându-le “Casă de piatră!”.