Ioana Cuzino

Sunt 5 trucuri simple care te ajuta sa topesti rapid grasimea de pe abdomen

Un abdomen plat se poate obține nu doar făcând foarte mult sport și având un regim alimentar echilibrat, ci și urmând 5 pași simpli, dar foarte eficienți. În foarte multe dintre cazuri, nu grăsimea este vinovată pentru aspectul mai puțin plăcut al abdomenului, ci balonarea, iar acest fenomen apare de multe ori din cauza unor obiceiuri zilnice pe care o mulțime de persoane le au.

Dacă te simți tot timpul umflată și ai senzația că există în permanență o presiune la nivelul abdomenului, acest lucru poate fi din cauza balonării. Acesta este motivul pentru care nu te simți tocmai confortabil atunci când porți ținute mulate și ai impresia că indiferent câte eforturi ai face, nu vei obține niciodată acel abdomen perfect la care visezi.

5 pași care te ajută să obții un abdomen plat în cel mai scurt timp

Pentru a scăpa de balonare și a avea un abdomen plat în cel mai scurt timp este suficient să urmezi 5 pași, iar rezultatele apar imediat.

Loading...

1. Renunță la guma de mestecat
Este cel mai simplu mod prin care te poți asigura că ai în permanență o respirație proaspătă, dar guma de mestecat poate avea un impact negativ asupra sănătății intestinului. Specialiștii spun că în momentul în care mesteci gumă, stomacul începe să producă sucuri gastrice, fără ca în interiorul acestuia să existe alimente ce necesită să fie digerate. În plus, mestecând gumă, în stomac ajunge o cantitate mai mare de aer, ceea ce favorizează apariția balonării.

2. Evită apa de gură
După periajul dentar, oamenii obișnuiesc să folosească apa de gură pentru o igienă orală completă. Ei bine, specialiștii spun că apa de gură este foarte dură și poate distruge bacteriile folositoare din cavitatea bucală, lucru care afectează inclusiv bacteriile existente la nivelul stomacului, ducând astfel la balonare.

3. Consumă vin roșu
Dacă alcoolul poate avea consecințe negative asupra organismului, vinul roșu chiar poate preveni balonarea și asta datorită polifenolilor, antioxidanți care previn formarea radicalilor liberi, potrivit thesun.co.uk. Astfel, consumat în cantități moderate, vinul roșu poate fi de mare ajutor organismului.

4. Consumă fructe și nu sucul obținut din acestea
A devenit o modă ca oamenii să aleagă sucul din fructe și nu fructele în stare naturală. În momentul în care sunt transformate în suc, fructele își pierd aproape toate fibrele și duc la un consum ridicat de zahar, lucru care nu este tocmai recomandat pentru sănătatea intestinelor.

5. Încearcă să ai pauze între mese
Pentru ca digestia să fie una corectă este nevoie de pauze între mese. Stabilirea unui program de masă este cea mai simplă modalitate prin care poate fi făcut acest lucru.

Loading...