Ioana Cuzino

Un singur ingredient din bucătărie te scapă de punctele negre și părul de pe față. Costă 50 de bani

Pentru a scapa de punctele negre si de parul de pe fata, poti folosi un singur ingredient. Este foarte ieftin si cu siguranta il ai deja in bucatarie. Nu trebuie sa folosesti produse cosmetice costisitoare pentru a scapa de astfel de probleme. Iata ce poti face.

Un singur ingredient din bucatarie te scapa de punctele negre si parul de pe fata. Costa 50 de bani Pentru a face masca ce te va scapa de punctele negre si de parul facial, ai nevoie de un albus, dar si de putina vata sau dischete demachiante. Este important ca acestea sa nu aiba cusaturi pe margine.

Pentru a aplica masca, trebuie sa separi albusul de galbenus. Dupa aceea, bate bine albusul. Aplica-l pe fata. Peste el poti pune un strat subtire de vata, iar la nevoie poti aplica un nou strat de albus. Ai grija sa eviti zonele in care exista par pe care nu vrei sa il indepartezi, cum ar fi sprâncenele, tâmplele etc.

Dupa ce ai aplicat masca pe fata, asteapta aproape o ora, astfel incât sa te asiguri ca este complet uscata inainte de a o indeparta. Când observi ca s-a uscat in totalitate, o poti indeparta.

Loading...

Ai grija, insa, sa nu tragi prea tare de ea pentru ca ti se poate irita pielea. De asemenea, este important sa nu o indepartezi dintr-o singura miscare, brusca. Daca nu scapi de punctele negre dupa prima aplicare, atunci dupa câteva zile poti aplica din nou masca.

Pentru a scapa de punctele negre poti aplica si o masca din pasta de fulgi de ovaz. Trebuie sa se amestece fulgii de ovaz cu o lingura de miere si cu sucul de la patru rosii. Aplicati masca pe fata, lasati-o timp de 10 minute sa actioneze, dupa care o puteti indeparta. Masca trebuie aplicata in fiecare zi, pâna vei scapa de problema.

Loading...