Ioana Cuzino

Un site susține că ”Alexandra a murit cu două zile în urmă!” și publică o poză controversată, cu o groapă și un sac în care s-ar afla un cadavru FOTO

Cazul criminalului Gheorghe Dincă, care ar fi răpit și ucis cel puțin două fete, Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), a zguduit opinia publică din România, mai ales din cauza erorilor din anchetă. Deși autoritățile au anunțat oficial că Alexandra Măceșanu a murit, pe internet, pe site-ul ex.add-news-ro.info, au apărut acum o săptămână fotografii cu o fata numită ”Alexandra”, care aduce vag cu tânăra de 15 ani, sechestrată de un bărbat în Italia.

Titlul materialului este pompos și evident fals, ”Alexandra este în viață și se află în Italia. Fata a fost vândută de către Gheorghe Dincă!”, notează site-ul respectiv, după care, în text, după fake-news-ul care susține ”veridicitatea” fotografiei, sunt inserate și informații oficiale, anunțate în cazul care a zguduit România.
Zilele trecute, același site dubios, ex.add-news-ro.info, insistă cu intoxicarea și publică o fotografie cu o groapă și un sac în care s-ar afla Alexandra, notând că ”Alexandra a murit cu două zile în urmă!”.

Loading...